Stroomstoring Aalsmeer

Op woensdagochtend 14 juli 2021 werd Aalsmeer getroffen door een stroomstoring. Veel inwoners van Aalsmeer zaten zonder stroom en waren hierdoor beperkt in hun dagelijkse activiteiten. Maar hoe kom je erachter of er een stroomstoring is in Aalsmeer en wat kun je doen als je zonder stroom zit?

Hoe kom je erachter of er een stroomstoring is in Aalsmeer?

Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of er een stroomstoring is in Aalsmeer. De meest voor de hand liggende manier is om het lokale nieuws te raadplegen. Dit kan via internet, radio of televisie. Lokale nieuwszenders zoals NH Nieuws en RTV Amstelveen brengen vaak snel nieuws over stroomstoringen in de regio.

Een andere manier om erachter te komen of er een stroomstoring is in Aalsmeer is door gebruik te maken van sociale media. Op Twitter en Facebook kun je zoeken naar berichten over stroomstoringen in Aalsmeer. Vaak delen mensen hun ervaringen en klachten over de stroomstoring op sociale media. Ook netbeheerder Liander deelt informatie over stroomstoringen op hun Twitter-account.

Als je zelf zonder stroom zit, kun je ook contact opnemen met de netbeheerder. Liander heeft een storingsnummer dat je kunt bellen om te melden dat je zonder stroom zit. Het storingsnummer van Liander is 0800-9009.

Wat kun je doen als je zonder stroom zit?

Als je zonder stroom zit, is het belangrijk om rustig te blijven en te zorgen voor je eigen veiligheid. Zet bijvoorbeeld kaarsen en olielampen op een veilige plek en zorg dat er geen brandbare materialen in de buurt zijn. Gebruik geen gasfornuis of andere apparaten die op stroom werken als noodverlichting.

Als de stroomstoring langere tijd duurt, kun je ervoor kiezen om naar een andere locatie te gaan waar wel stroom is. Dit kan bijvoorbeeld bij familie of vrienden zijn. Zorg er wel voor dat je de woning goed afsluit en dat je geen waardevolle spullen achterlaat.

Als de stroomstoring veroorzaakt wordt door een probleem in het elektriciteitsnetwerk, kan het enige tijd duren voordat de stroom weer terug is. Netbeheerder Liander werkt hard om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Op hun website kun je de actuele status van de storing volgen en zien wanneer de stroom weer terug verwacht wordt.

Conclusie

Een stroomstoring kan vervelend zijn en beperkt je in je dagelijkse activiteiten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om erachter te komen of er een stroomstoring is in Aalsmeer en wat je kunt doen als je zonder stroom zit. Raadpleeg het lokale nieuws, zoek op sociale media en bel de netbeheerder als je zonder stroom zit. Zorg bij een stroomstoring voor je eigen veiligheid en blijf rustig. Netbeheerder Liander werkt hard om de storing zo snel mogelijk op te lossen en op hun website kun je de actuele status van de storing volgen.

Plaats een reactie