Stroomstoring Albrandswaard

Op een willekeurige dag kan het zomaar gebeuren: een stroomstoring. Dit kan voor veel overlast zorgen, zeker als het lang duurt. In Albrandswaard is het ook weleens voorgekomen dat er een stroomstoring was. Maar hoe kom je erachter dat er een stroomstoring is in Albrandswaard?

Lokale nieuwsbronnen

De meest voor de hand liggende manier om erachter te komen of er een stroomstoring is in Albrandswaard, is door het lokale nieuws te volgen. Dit kan via internet, radio of televisie. Op de website van RTV Rijnmond bijvoorbeeld, kun je het laatste nieuws uit de regio volgen. Als er een stroomstoring is, zal dit hier zeker vermeld worden.

Ook kun je de lokale radiozender inschakelen. Radio Rijnmond bijvoorbeeld, brengt regelmatig nieuws over de regio. Als er een stroomstoring is, zal dit ook hier vermeld worden. Hetzelfde geldt voor de lokale televisiezender. Als er een stroomstoring is, zal dit in het nieuws worden behandeld.

Sociale media

Een andere manier om erachter te komen of er een stroomstoring is in Albrandswaard, is door gebruik te maken van sociale media. Op Twitter en Facebook bijvoorbeeld, kun je zoeken naar berichten over een stroomstoring. Als er een stroomstoring is, zullen mensen hier vaak over tweeten of posten op Facebook. Door te zoeken op hashtags als #stroomstoring of #albrandswaard, kun je snel zien of er iets aan de hand is.

Daarnaast kun je ook de Twitter- of Facebookpagina van de gemeente Albrandswaard in de gaten houden. Als er een stroomstoring is, zal de gemeente hierover communiceren via sociale media. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Netbeheerder

Tot slot kun je ook contact opnemen met de netbeheerder. In Albrandswaard is dit Stedin. Als er een stroomstoring is, kun je dit melden bij Stedin. Zij kunnen je dan vertellen wat er aan de hand is en hoe lang het naar verwachting gaat duren voordat de stroom weer terug is.

Je kunt Stedin bereiken via het telefoonnummer 0800-9009. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Ook kun je een storing melden via de website van Stedin. Hier kun je ook zien of er op dit moment al een storing bekend is in jouw buurt.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of er een stroomstoring is in Albrandswaard. Door het lokale nieuws te volgen, gebruik te maken van sociale media of contact op te nemen met de netbeheerder, ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kun je snel handelen en ervoor zorgen dat je zo min mogelijk overlast hebt van de stroomstoring.

Plaats een reactie