Stroomstoring Heiloo

Op een willekeurige dag kan het zomaar gebeuren: een stroomstoring. In Heiloo is dit helaas ook wel eens het geval. Maar hoe kom je erachter of er op dit moment een stroomstoring is in Heiloo? In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Lokale nieuwsbronnen

De meest voor de hand liggende manier om erachter te komen of er een stroomstoring is in Heiloo, is door het lokale nieuws in de gaten te houden. Dit kan via verschillende kanalen:

  • Internet: Op de website van het Noordhollands Dagblad vind je het laatste nieuws uit de regio, waaronder Heiloo. Ook op de website van Liander, de netbeheerder in deze regio, kun je informatie vinden over stroomstoringen.
  • Radio: Op de regionale radiozender NH Radio worden regelmatig updates gegeven over stroomstoringen in de regio, waaronder Heiloo.
  • Televisie: Op de regionale televisiezender NH Nieuws worden ook regelmatig updates gegeven over stroomstoringen in de regio.

Sociale media

Naast de traditionele nieuwsbronnen kun je ook gebruik maken van sociale media om erachter te komen of er een stroomstoring is in Heiloo. Hieronder een aantal tips:

  • Twitter: Op Twitter kun je zoeken op de hashtag #stroomstoring of #heiloo om te zien of er berichten zijn geplaatst over een stroomstoring in Heiloo. Ook kun je de Twitter-accounts van Liander en NH Nieuws volgen voor updates.
  • Facebook: Op Facebook kun je zoeken op de pagina van Liander of NH Nieuws om te zien of er updates zijn geplaatst over een stroomstoring in Heiloo.

Wat te doen bij een stroomstoring?

Als je erachter bent gekomen dat er een stroomstoring is in Heiloo, is het belangrijk om te weten wat je moet doen. Hieronder een aantal tips:

  • Controleer of de buren ook last hebben van de stroomstoring. Als dit het geval is, dan is de kans groot dat het om een algemene stroomstoring gaat.
  • Als alleen jouw huis geen stroom heeft, controleer dan of de stoppen zijn doorgeslagen. Als dit het geval is, kun je proberen om de stoppen weer in te schakelen.
  • Als het om een algemene stroomstoring gaat, kun je contact opnemen met de netbeheerder Liander. Zij zijn verantwoordelijk voor het oplossen van stroomstoringen.
  • Zorg dat je altijd een zaklamp en voldoende batterijen in huis hebt voor het geval van een stroomstoring.

Conclusie

Een stroomstoring kan vervelend zijn, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om erachter te komen of er een stroomstoring is in Heiloo. Door het lokale nieuws in de gaten te houden en gebruik te maken van sociale media, kun je snel op de hoogte zijn van een stroomstoring. En als het dan toch gebeurt, weet je nu wat je moet doen.

Plaats een reactie