Stroomstoring Someren

Op een willekeurige dag kan het zomaar gebeuren: een stroomstoring. Het kan voor veel overlast zorgen en het is dan ook belangrijk om te weten hoe je erachter kunt komen of er een stroomstoring is in jouw buurt. In dit artikel gaan we dieper in op de stroomstoring die plaatsvond in Someren en hoe je op de hoogte kunt blijven van stroomstoringen.

Stroomstoring Someren

Op 23 augustus 2021 werd Someren getroffen door een stroomstoring. Het was een flinke storing die ervoor zorgde dat veel huishoudens zonder stroom kwamen te zitten. De storing begon rond 10 uur in de ochtend en duurde tot ongeveer 12 uur in de middag. De oorzaak van de storing was een defect in een transformatorhuisje.

De stroomstoring zorgde voor veel overlast in Someren. Veel huishoudens kwamen zonder stroom te zitten, waardoor bijvoorbeeld de koelkasten en vriezers niet meer werkten. Ook bedrijven en winkels hadden last van de storing, omdat zij niet meer konden werken zonder stroom. Gelukkig werd er snel gehandeld en was de storing na een paar uur verholpen.

Hoe kom je erachter of er een stroomstoring is in Someren?

Als er een stroomstoring is in Someren, is het belangrijk om hier zo snel mogelijk van op de hoogte te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat je geen schade oploopt door de storing. Maar hoe kom je erachter of er een stroomstoring is in Someren?

Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of er een stroomstoring is in Someren. Hieronder hebben we een aantal manieren op een rijtje gezet:

Lokale nieuwsbronnen

De meest voor de hand liggende manier om erachter te komen of er een stroomstoring is in Someren, is door het lokale nieuws te volgen. Dit kan via internet, radio of televisie. Lokale nieuwsbronnen zoals het Eindhovens Dagblad en Omroep Brabant zullen bijvoorbeeld berichten over een stroomstoring in Someren.

Sociale media

Naast het volgen van lokale nieuwsbronnen, kun je ook gebruik maken van sociale media om op de hoogte te blijven van stroomstoringen. Zo kun je bijvoorbeeld Twitter en Facebook in de gaten houden. Veel netbeheerders en gemeenten plaatsen hier updates over stroomstoringen. Ook kun je via sociale media contact opnemen met de netbeheerder om meer informatie te krijgen over de storing.

Netbeheerder

Als je erachter wilt komen of er een stroomstoring is in Someren, kun je ook contact opnemen met de netbeheerder. In Someren is dit Enexis. Op de website van Enexis kun je een storing melden en kun je ook zien of er op dit moment storingen zijn in jouw buurt. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met de netbeheerder om meer informatie te krijgen over de storing.

Conclusie

Een stroomstoring kan voor veel overlast zorgen. Het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van een stroomstoring in jouw buurt. In dit artikel hebben we besproken hoe je erachter kunt komen of er een stroomstoring is in Someren. Door het volgen van lokale nieuwsbronnen, sociale media en contact op te nemen met de netbeheerder kun je snel op de hoogte zijn van een stroomstoring. Zo kun je maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat je geen schade oploopt door de storing.

Plaats een reactie