Stroomstoring Westerwolde

Op een willekeurige dag kan het zomaar gebeuren: een stroomstoring. Dit kan voor veel overlast zorgen, zeker als het lang duurt. In Westerwolde is het ook weleens voorgekomen dat er een stroomstoring was. Maar hoe kom je erachter dat er een stroomstoring is in Westerwolde?

Lokale nieuwsbronnen

De meest voor de hand liggende manier om erachter te komen of er een stroomstoring is in Westerwolde, is door het lokale nieuws te volgen. Dit kan via internet, radio of televisie. Op de website van RTV Noord kun je bijvoorbeeld het laatste nieuws uit de provincie Groningen volgen. Als er een stroomstoring is in Westerwolde, zal dit hoogstwaarschijnlijk ook op deze website vermeld worden.

Daarnaast kun je ook de lokale krant in de gaten houden. In Westerwolde is dit de Ter Apeler Courant. Hierin worden ook regelmatig berichten geplaatst over lokale gebeurtenissen, waaronder stroomstoringen.

Sociale media

Een andere manier om erachter te komen of er een stroomstoring is in Westerwolde, is door gebruik te maken van sociale media. Op Twitter kun je bijvoorbeeld zoeken op de hashtag #Westerwolde. Hier worden regelmatig berichten geplaatst over lokale gebeurtenissen, waaronder stroomstoringen.

Ook op Facebook kun je op zoek gaan naar lokale groepen waarin mensen berichten plaatsen over gebeurtenissen in Westerwolde. Zo is er bijvoorbeeld de groep ‘Westerwolde Actueel’, waarin regelmatig berichten worden geplaatst over lokale gebeurtenissen.

Netbeheerder

Tot slot kun je ook contact opnemen met de netbeheerder. In Westerwolde is dit Enexis. Op de website van Enexis kun je een storing melden. Hier kun je ook zien of er op dit moment al storingen bekend zijn in jouw buurt. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met Enexis om te informeren naar eventuele storingen.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of er een stroomstoring is in Westerwolde. Het volgen van het lokale nieuws via internet, radio of televisie is de meest voor de hand liggende manier. Daarnaast kun je ook gebruik maken van sociale media, zoals Twitter en Facebook. Tot slot kun je ook contact opnemen met de netbeheerder, Enexis.

Als je op de hoogte bent van een stroomstoring in Westerwolde, is het belangrijk om voorbereid te zijn. Zorg dat je altijd een zaklamp en batterijen bij de hand hebt, en dat je voldoende eten en drinken in huis hebt. Zo kun je de stroomstoring zo comfortabel mogelijk doorkomen.

Plaats een reactie